Sta jij vaak met je mond vol tanden?

Wat doe je eigenlijk de hele dag? Ik schoot meteen in de stress. Werd het een overhoring of was het oprechte interesse?

Hollandse verjaardag

Laatst was ik op een verjaardag, je weet wel oer-Hollandsch, allemaal in een kringetje, de bokken en de geiten gescheiden. Kopje koffie, gebakje erbij en voordat de klok 9 keer bengelde werd het eerste flesje bier al afgedopt. Schaaltje met hapjes ging rond, er werd zelf chips geserveerd.
En ineens was daar de vraag aan mij. Dat ik ‘iets’ doe met internet wisten de meesten wel, maar hoe? Dat hield de gemoederen nogal bezig.

Kennelijk hadden ze geen internet of nog nooit in onze webshop gekoekeloerd, want dan had men natuurlijk ook een video kunnen zien. En dat die niet uit de lucht komen vallen was dan ook geen raadsel meer.
Nu ben ik gelukkig niet meteen van mijn stuk, doen we onderhand al meer dan 15 jaar mee op internet en begin ik zelfs lol aan het presenteren te krijgen. Dus ik had mijn verhaaltje wel ongeveer klaar. Paar grapjes erin, zodat er hartelijk gelachen werd en men TrailerPlus met een glimlach herinnert.

Anderen zie je toch vaak wat op de stoel schuiven, wanneer ze op de man af gevraagd wordt wat ze doen. Waar ze werken en hoe dat allemaal zit.
Zonde, want voor zelfstandigen ben jezelf je uithangbord, maar als werkgever mag je toch ook hopen dat je personeel met een positief verhaal naar buiten komt.
En als werknemer zou je toch trots op je werk moeten zijn. Blij met wat je doet, want anders schort er toch iets aan.

Meedoen aan een tv-programma

Toen ik een tijdje geleden meewerkte aan een TV programma was ik ook niet meteen helemaal op m’n gemak. Maar toen de heren wat slimme trucjes toe pasten, was het ijs al snel gebroken.

Had je die uitzending nog niet gezien?
Bekijk hem hier, zie je me ook eens zonder die blauwe trui

Vertel jij ook graag over je werk? Zorg dat je er trots op kan zijn, anders gaat er iets mis!