Weet jij nog van wie dat bordje was?

Rammelende buik van de honger, of nou ja, trek. Rij je door een onbekend dorpje en daarbij maakt het niet uit of het nou Frankrijk, Italië, Duitsland of Gelderland is. Kom je op een rotonde aan en zie je ineens dat die puik verzorgde bloemenzee er niet vanzelf komt. Nee, de lokale supermarkt heeft een flinke duit in het zakje gedaan. Althans, dat zou je wel denken.

Het maakt geen bal uit van welke kant je de rotonde benadert, nog vóórdat je de bocht van de veredelde kruising maakt, wordt je geconfronteerd met de kruidenier van het dorp. Want die wil jou als argeloze passant maar wat graag in z’n winkel.

Bordjes met grote pijlen

Was je te ver, dan kan je op het ronde punt mooi even keren en anders wijzen de bordjes met grote pijlen je in niet mis te verstane aanwijzingen de juiste weg. De weg naar de schappen met honger stillende worstjes, chips, broodjes en dat biertje voor vanavond.
Dat doet de winkelier slim. De toenaderingsweg van ‘Ons Dorp’ wordt door die prachtig aangelegde rotonde een stuk fleuriger, dus de stemming wordt al beter. En dan ook nog eens als een geschenk voor jouw rammelende buikje het vooruitzicht van die goedgevulde schappen.
Volg je de pijlen, dan wordt je gewoon naar de grote P van de parkeerplaats toe gezogen.

Snel terug verdient

Natuurlijk moet de winkelier leven van de boodschappende dorpsgenoten, die komen elke dag weer immers. Maar de slim binnen gehengelde reizigers zorgen voor nét even dat kleine beetje extra.
En dan zijn die bordjes snel terug verdient. Het hele dorp komt er beter vanaf, want zo ga je de volgende keer ook weer sneller even langs deze winkel, want die is zo lekker toegankelijk. En vlot bereikbaar.

Het is niet zo ingewikkeld als dat het lijkt

Het is allemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. Wat ook lastig is voor veel mensen, dat zijn de regels rondom de eisen voor de aanhanger. Hoe zit het met de verzekering, laadvermogen en afmetingen?
Wat kan en mag er wel en wat juist niet? Keert de verzekering altijd uit?

Leer alles over de eisen rondom de aanhanger via deze link.

En de volgende keer wanneer je op een rotonde een sponsor bordje ziet, denk je ineens weer aan je aanhanger!

Ook interessant om te lezen;
Lekker in het lange gras