Startbooster NOCO

Een lege accu, dat wil je als bestuurder natuurlijk niet. Als de accu leeg is, zal het starten steeds moeizamer gaan. Met startkabels en een andere auto heb je een oplossing, maar met een startbooster of jumpstarter heb je altijd iets bij de hand. We behandelen daarom de NOCO-startbooster van 1.000 ampère. Hiermee start je een lege accu binnen enkele seconden op. Deze startbooster kan een benzine- of dieselmotor starten tot ongeveer 3 liter. Veel auto's, motoren, campers en ook motorboten vallen hier dus onder. Wij geven je handige tips en een uitleg over deze startbooster van NOCO. Zo kom ook jij de wintermaanden door.

Bestel NOCO startbooster online 

Jump starter 1000 amp

Met deze draagbare NOCO-startbooster van 1.000 ampère kan eigenlijk iedereen uit de voeten. Het is een jumpstarter van zeer compact formaat. In de hele serie van NOCO is dit een middenmaat. Ze zijn er namelijk veel zwaarder. Daar kan je bijvoorbeeld een vrachtwagen mee starten. Voor de meeste mensen is dat niet nodig. Een nadeel van een grotere startbooster is namelijk ook het grotere formaat.

Startbooster NOCO gb40 12v 1000a

Wanneer je de NOCO gb40 12v 1.000A nodig hebt, is deze makkelijk te gebruiken. Bestel vandaag deze startbooster en ontvang de startbooster binnen 1 tot 2 werkdagen. In dit pakket krijg je de volgende onderdelen meegeleverd:

  1. Accuklemmen. Dit zijn sterk verende krokodillenbekken met een vertanding voor optimale grip op de accupolen. De accuklemmen zijn voorzien van een connector die maar op één manier in de startbooster past. Je kunt je hierdoor niet vergissen in de plus en de min;
  2. Micro usb poort. Hiermee kan de startbooster worden opgeladen. Dit kan met de meegeleverde usb kabel;
  3. Autolader. Deze steek je in de aanstekerplus van de auto om de booster onderweg op te laden;
  4. Opbergzak. Hierin kan je de hele set opbergen. Je kunt dit zelf vervangen door een harde koffer, maar dat neemt meer ruimte in beslag.

NOCO gb40

Het is een mooie compacte accu. De afmetingen zijn ongeveer 20 cm lang, 8 cm breed en iets meer dan 4 cm dik. Qua formaat vergelijkbaar met een wat stevige brillenkoker. Deze NOCO gb40 weegt ruim 1 kg. De piekstroom is 1.000 ampère en de constante startstroom is 194 ampère. Hij is geschikt voor loodzuuraccu's en Wet, Gel, MF, EFB en AGM-accu’s. De lader is NIET geschikt voor Lithium accu's. Daarnaast is de batterij beveiligd tegen omgekeerde polarisatie, kortsluiting en oververhitting. Ook zijn de rode en zwarte accuklemmen vonkvrij, zodat ze veilig op de accu van het voertuig kunnen worden aangesloten. Zelfs in het donker de accu starten is geen probleem, want de Genius is uitgevoerd met een 100Lumen sterke ledlamp.

Powerbank jumpstarter

Met de accuklemmen tap je stroom af om een accu te laden. Zo kan je een lege accu dus weer een boost geven om voldoende stroom te hebben om te starten. Dat betekent dat je naast een startbooster de NOCO Genius gb40 ook kunt gebruiken als powerbank. Zo kan je er gemakkelijk de smartphone mee opladen. De startbooster zelf kan alleen worden opgeladen met de mini usb en heeft geen aansluiting voor 220V laden. De kabels zijn kort omdat lange kabels veel meer weerstand hebben. Daarmee zal de capaciteit van de accu omlaaggaan en dat wil je natuurlijk niet. Meer weten over de NOCO Genius gb40? Bekijk dan onze YouTube video.